Legújabb felfedezésemet a cheesecake világában tettem! Na nem úgy, mert már régóta ismertem, és hódoltam neki, de ezúttal én készítettem :) Egyedül!
Persze az interneten nézegettem a recepteket, és háááát nagyjából követtem is, de ezúttal is úrrá lett rajtam a recepttől való eltérés iránti vágyam. Most már tényleg bátran ki merem jelenteni: egyszerűen képtelen vagyok recept szerint főzni (jelen esetben sütni)!
Miután betettem a sütit a sütőbe, és főleg akkor, amikor még fél óra sütés után is folyékony halmazállapotú volt, akkor azért megijedtem, hogy nem véletlenül találták ki úgy, ahogy, de a félelmem teljesen alaptalannak bizonyult. Azt is bátran ki merem jelenteni, hogy sajttorta esetében felesleges annyi cukrot használni, mint amennyit a receptek "javasolnak", és nem kell arra sem hallgatni, aki szükségesnek tartja a keményítőt vagy a lisztet a sajttorta krémjébe!
Miután betettem a sütit a sütőbe, és főleg akkor, amikor még fél óra sütés után is folyékony halmazállapotú volt, akkor azért megijedtem, hogy nem véletlenül találták ki úgy, ahogy, de a félelmem teljesen alaptalannak bizonyult. Azt is bátran ki merem jelenteni, hogy sajttorta esetében felesleges annyi cukrot használni, mint amennyit a receptek "javasolnak", és nem kell arra sem hallgatni, aki szükségesnek tartja a keményítőt vagy a lisztet a sajttorta krémjébe!
Ez a költemény tegnap este sült, összességében nagyon gyorsan elkészült, és kb. 12 órát volt a hűtőben tálalás előtt, de nem is beszélek róla annyit, mert ez (ő) magáért beszél, íme:
Ja, és amellett, hogy szép, finom is :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése